welkom bij JORHANSTAMPS

over Jorhan

Verleden

Jaren geleden zaten we in het weekend met druilerig weer met het hele gezin rond de tafel te postzegelen. Ieder met z’n eigen verzameling. Op ’n zeker moment ontstond er bij de boys belangstelling voor het opzoeken van plaatfoutjes. Eerst in de eigen verzameling, daarna die van mij, vervolgens die van de beide opa’s en tenslotte werd hongerig uitgekeken naar de rondzendingen.

De jongste zoon, Joris, bleek het meest volhardend en wilde weleens naar een echte veiling om daar in de diverse kavels rond te snuffelen. Aldus geschiedde en al snel stapelden zich thuis de nieuwe aankopen op. Ebay bleek een leuke uitkomst om van overtollige voorraden af te komen en …… ook een leuke bezigheid. Als handelsnaam (Kamer van Koophandel) werd gekozen voor een samentrekking van beider voornamen, zo werd het Jorhanstamps.


Heden

Inmiddels is ook Joris uitgevlogen en met hem de handelsgeest. Zijn moeder echter was zich gaan interesseren voor oude poststukken, liefst die waar de geschiedenis vanaf druipt. Samen richten we ons nu hierop én op puntstempels. Veilingen bezoeken, uitzoeken en aanbieden, voor ons plezier. We houden het daarbij simpel, duidelijk, vriendelijk en wederzijds vrijblijvend. Verkoopprijzen zijn altijd vast en dus niet onderhandelbaar, bevalt een aankoop bij ontvangst niet of minder, dan is retourzenden geen enkel probleem en communiceren doen we als Jorhan.


Toekomst

De intentie is om de “dynamische” puntstempelcollecties Nederland en Nederlands Indië op Ebay verder te completeren en uit te breiden. Daarnaast blijven we uitkijken naar interessante oude poststukken.


Haastrecht, 07 april 2016